60 72 78 56

[gravityform id=”20″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]


Pris på nedrivning af væg

Ønsker du at få beregnet en pris på nedrivning af din væg?

Prisen på nedrivning af en væg varierer meget. Det kommer an på hvilken væg der er tale om, og hvor mange vægge du ønsker nedrivning på.

Hos BærendeVæg.dk har vi igennem mange år specialiseret os i nedrivning af vægge, og kan besvare alle de spørgsmål du måtte have.

For at gøre det så let som muligt for dig, har vi udviklet prisberegneren ovenfor.

Den har til formål at give dig en estimeret pris på nedrivning af din væg.

Udfyld de forskellige felter. Jo flere informationer du giver prisberegneren, jo mere præcis en pris på nedrivning af din væg vil du modtage.

Som skrevet er det en estimeret pris du vil modtage. Udfyld dine kontaktoplysninger nederst på siden, og du vil blive kontaktet af en BærendeVæg.dk medarbejder inden 24 timer.

Her vil medarbejderen give dig dit endelige tilbud på projektet, og dermed give dig den endelige pris på nedrivning af din væg.

 

Pris på nedrivning af forskellige vægge.

På vores hjemmeside finder du forskellige typer vægge, der alle har forskellige priser.

Find blandt andet yderligere oplysninger om nedrivning af murstensvæg, nedrivning af skillevæg samt nedrivning af en bærende væg.

Finder du ikke svar på alle dine spørgsmål, så skal vi glædeligt svare på dem der måtte være.

Ring til os på: +45 60 72 78 56 eller skriv til os på: jakob@jlmbyg.dk

Inspiration til nedrivning af væg

Ønsker du inspiration til hvordan du kan få mere plads i hjemmet, så kan du inde på vores side finde eksempler på tidligere opgaver vi har udført. Her finder du blandt andet sammenlagte stuer, åbnet køkkener, sammenlagte værelser, men også ingeniørberegninger.

Vi samarbejder med velansete ingeniørfirmaer, der kan foretage de nødvendige beregninger til alle projekter. Her er det vigtigt at måle belastningsgraden, og deraf følgende konstruktionen af en erstattende bjælke i stål, der har en passende understøtning i hver ende.

Jysk murerfirma i København

Lokalt holder vores murerfirma til i Hvidovre, og vi har derfor rigtig mange opgaver i København.

Ønsker du pris på nedrivning af en væg, og er bosiddende i Københavnsområdet, vil vi derfor kunne rykke hurtigt ud og udføre arbejdet ved dig.

Om du skal have lavet din københavnske lejlighed om til en New York-inspirereret lejlighed med rustikke gulve og vægge, er helt op til dig. Vi opfylder dine drømme, så du får det hjem du bedst kan lide.

Kontakt os allerede i dag

Alle forespørgsler er velkomne. Udover at give dig en pris på nedrivning af væg, kan vi også tilbyde mange andre løsninger. Ring til os på +45 60 72 78 56, og så finder vi den løsning som passer bedst til dig.

Designet og udviklet af voke reklame & design