60 72 78 56

Nedrivning af bærende væg

Nedrivning af en bærende væg

Ønsker du at foretage ændringer i hjemmet med en ombygning, nedrivning eller tilbygning?

Det kan give dig nye muligheder i dit hjem ved at skabe mere plads eller bedre udnyttelse af den eksisterende plads. Det kræver dog at du er påpasselig. Nedrivning af en bærende væg kræver mange overvejelser, og skal gerne gøres af professionelle.

Bliver diverse forholdsregler ikke taget inden nedrivning af en bærende væg, så kan det have fatale konsekvenser for konstruktionen i dit hus.

Hvad koster en nedrivning af en bærende væg?

Prisen for nedrivningen af en bærende væg kan variere meget ud fra hvilken type væg du har.

Hos BærendeVæg.dk har vi udviklet en prisberegner, hvor du selv kan indtaste oplysningerne på din væg, og så vil du til sidst i processen få oplyst en estimeret pris.

Som skrevet er prisen blot et estimat, og du vil inden 24 timer modtage et uforpligtende tilbud på nedrivning af din bærende væg.

Har du udfordringer med udfylde oplysningerne i vores prisberegner, så kan du altid udfylde vores tilbudsformular i den røde boks ovenfor, eller kontakte os på +45 60 72 78 56

 

Hvad er en bærende væg?

Det er vigtigt du ved om din væg er bærende eller ej. Begynder du at fjerne en væg, og bagefter finder ud af at den er bærende, kan det have fatale konsekvenser for husets konstruktion.

Her opstiller vi 3 fifs til hvordan du hurtigt kan tjekke om din væg er bærende:

  • Er væggen 10 cm eller tykkere, så er den oftest bærende.
  • Går væggen parallelt med tagets rygning, så er den oftest understøttende for spær og bjælketag, hvorfor den derfor er bærende.
  • Hører du IKKE en hul lyd, når du banker på væggen, så er den oftest bærende. En bærende væg er gerne lavet af beton, mursten, gasbeton eller Leca beton.

Hvis du kan nikke genkendende til alle 3 fifs, så vil vi hellere end gerne hjælp dig med at få nedrevet din bærende væg.

Hvis du eksempelvis skal have foretaget en nedrivning af en murstensvæg, så kan du lynhurtigt udfylde dette i vores prisberegner.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt din væg er bærende eller ej, så kan du altid kontakte os.

Alt i nedrivning af bærende vægge

Som vores navn antyder, så er vi specialister i nedrivning af bærende vægge. Både hvis du mangler rådgivning eller input til muligheder i dit hjem, så står vi klar til at hjælpe dig.

Med over 10 års erfaring har vi gjort mange mennesker glade, og vi vil med glæde hjælpe dig til at få lidt mere albueplads i hjemmet.

På vores hjemmeside kan du finde inspiration til andre løsninger, hvor vi har foretaget nedrivninger af bærende vægge.

Du har et væld af valgmuligheder, og det er kun fantasien som sætter grænser.

Ring og få et tilbud på 60 72 78 56 eller benyt formularen ovenfor.

Designet og udviklet af voke reklame & design